Ons kantoor biedt aan elk van onze cliënten een ver doorgedreven juridische kennis en veel ervaring, beide steeds gekoppeld aan de nodige toewijding, een sterk inlevingsvermogen en een vlotte communicatie.

Elk dossier is maatwerk en enkel uw belang als cliënt staat voor ons centraal.

Degelijk maatwerk vereist de nodige juridische kennis. Met meer dan 20 jaar ervaring in de specialisaties van het kantoor en door het constant aanscherpen van onze kennis, bent u met ons kantoor verzekerd van de nodige juridisch-technische knowhow voor het behartigen van uw zaak.

In onze visie is een goede kennis van wetgeving, rechtspraak en rechtsleer echter niet voldoende. Wij willen meer dan uw geloof in onze kennis: wij willen ook uw vertrouwen.

Elk dossier begint met een gesprek waarbij wij luisteren naar uw verhaal en dit vertalen naar juridisch relevante vraagstukken. Onze eerste belangrijke taak is achterhalen wat u als cliënt écht wil en met welke oplossing u het meest bent gebaat. Bij veel problemen speelt het menselijk belang of een bepaalde bedrijfsfilosofie een rol. Deze niet-juridische elementen worden op ons kantoor nooit uit het oog verloren en zullen mee de aanpak in het dossier bepalen.

Juridische topkwaliteit én een persoonlijk aanpak,
daarmee maken wij voor u het verschil.

Misschien reiken wij oplossingen aan die u nog niet overwoog of zien wij ons genoodzaakt uw verwachtingen te temperen. Mogelijks sluit een verzoening of minstens een poging tot verzoening het best aan bij uw belangen. Het kan natuurlijk ook dat er geen andere optie is dan het voeren van een procedure. Hoe dan ook zullen wij steeds alle opties met u overlopen en zullen wij op basis van onze kennis en onze ervaring bij elk van deze opties uw kansen inschatten.

Van zodra wij samen met u een doel hebben bepaald, stellen wij alles in het werk om dit doel te bereiken.

Bij de behandeling van uw dossier staat een vlotte communicatie centraal. U wordt door ons op een begrijpelijke manier op de hoogte gehouden van de vooruitgang in uw dossier en kan steeds bij ons terecht met uw vragen. Ons kantoor is gemakkelijk bereikbaar, ook buiten de kantooruren.


De kleinschaligheid van ons kantoor zien wij als een groot voordeel. Wij staan voor een persoonlijke aanpak waarbij één en dezelfde advocaat uw dossier behartigt van begin tot einde.

Heeft u nog vragen?
Contacteer ons