Mr. De Graeve studeerde in 2002 af aan de KULeuven. Tijdens zijn studies koos hij voor de specialisatie arbeids- en socialezekerheidsrecht.

Na zijn studies begon hij zijn carrière als advocaat op het kantoor van mr. Ludo Vermeulen, al bijna 4 decennia lang een referentie op het vlak van arbeids- en socialezekerheidsrecht in de Kempen.

In 2009 associeerde mr. De Graeve in het kantoor Vermeulen Heylen Michiels De Graeve, thans Mploy Advocaten. Als advocaat-vennoot legde hij zich naast het arbeids- en socialezekerheidsrecht ook toe op aansprakelijkheidsrecht en dossiers omtrent (letsel-) schade en verkeersrecht.

Medio 2016 besloot mr. De Graeve dat de tijd rijp was voor een nieuw verhaal en ruilde hij de balie van Turnhout in voor de balie van zijn woonplaats, Antwerpen.

Mr. De Graeve staat voor een hoge graad van specialisatie, vele jaren ervaring en een no-nonsens aanpak. Cliënten appreciëren zijn efficiëntie, zijn vlotte communicatie, zijn toewijding en zijn groot inlevingsvermogen.

Hij was reeds spreker op seminaries en was gastdocent aan de Artesis Plantijn Hogeschool te Antwerpen.

Tot medio 2016 was mr. De Graeve schuldbemiddelaar verbonden aan de arbeidsrechtbank Antwerpen, afdeling Turnhout.

Mr. De Graeve is lid van de Vereniging voor Arbeidsrecht Antwerpen en van de Verzekeringsjuristen. Hij schoolt zich op constante basis bij in zijn vakgebieden.

Heeft u een vraag?
Contacteer ons