Advocatenkantoor De Graeve is een nichekantoor met meer dan 20 jaar ervaring in het arbeidsrecht en het socialezekerheidsrecht evenals in zaken aangaande schade en aansprakelijkheid.

Zowel voor bedrijven als particulieren biedt het kantoor een allesomvattende dienstverlening waarin we voor elke cliënt het verschil maken door een ver doorgedreven juridische kennis gecombineerd met een persoonlijke aanpak.

Arbeids- en socialezekerheidsrecht

Het arbeidsrecht en het socialezekerheidsrecht worden gekenmerkt door een grote hoeveelheid aan technisch vaak complexe regels. Vroeg of laat wordt elke werkgever, werknemer of sociaal verzekerde met dit kluwen aan regels geconfronteerd.

Meer weten over arbeids- en socialezekerheidsrecht?

Schade en aansprakelijkheid

Schade en aansprakelijkheid zijn twee bijzonder ruime begrippen waarmee iedereen in zijn leven op een gegeven ogenblik wordt geconfronteerd, hetzij in de positie van iemand die schade heeft geleden of van iemand die aansprakelijk is voor aangerichte schade.

Meer weten over schade- en aansprakelijkheidsrecht?

In alle communicatie met onze cliënten streven we naar transparantie,
ook over onze erelonen en kosten.
Meer info
Mr. Lukas De Graeve

Mr. De Graeve studeerde in 2002 af aan de KULeuven. Tijdens zijn studies koos hij voor de specialisatie arbeids- en socialezekerheidsrecht.

Lees meer…

Onze filosofie

Goede kennis van wetgeving, rechtspraak en rechtsleer is niet voldoende. Wij willen meer dan uw geloof in onze kennis: wij willen ook uw vertrouwen.

Lees meer…

Wil u een afspraak maken?
Contacteer ons